De Fotograaf


Dat ben ik dus, Dominique van de Meulenhof. Ik ben 25 jaar oud en trotse moeder van een heerlijke dreumes. Gek op mijn 2 katten, verliefd op het buitenleven en de natuur. Met name de lente en de zomer, want waar je mij in de zomer kan vinden aan het water met een vishengel, vind je mij in de winter eerder onder een fleecedekentje op de bank. 

 

Toen ik vroeger nog een klein meisje was liep ik altijd rond met van die leuke wegwerpfototoestelletjes, toen ik wat ouder werd mocht ik wel eens op vakanties de spiegelreflex camera van mijn vader vasthouden (kon hij ook eens samen met mijn moeder op de foto). Al snel ontwikkelde ik een oog voor het 'vangen' van bepaalde momenten, door net in een hoek te gaan staan waar niet iedereen aan gedacht zou hebben. Toen ik later na moest denken over wat ik wilde gaan doen de rest van mijn leven, was er maar 1 beroep waarvan ik ontzettend gecharmeerd was. Namelijk verloskundige worden, want hoe mooi is het om een stel te mogen begeleiden tijdens een spannende tijd in hun leven. Aanwezig te zijn tijdens de belangrijkste dag in hun leven waarop ze Papa en Mama mogen worden. Nu ik ouder ben weet ik uiteraard dat niet iedere zwangerschap een happy end heeft en net zo onvoorspelbaar als dat een zwangerschap is, zo onvoorspelbaar is ook het leven. 

 

Ik ben namelijk gelijk gaan werken en heb niet doorgeleerd voor verloskundige, maar na het jaar 2016 ging ik nadenken over wat ik nu wilde in mijn leven. Ondertussen was ik al eigenaar van een spiegelreflex camera en maakte ik steeds vaker foto's voor vrienden en familie. Begin 2017 besloot ik mijn dromen waar te gaan maken en zo werd Captured by Do geboren. Mijn twee allergrootste passies ging ik combineren. 

 

In April 2017 mocht ik dan ook mijn eerste geboorte fotograferen en toen ik sochtends vroeg het ziekenhuis uitliep en een gelukkig gezinnetje achterliet wist ik het zeker. Dit word mijn toekomst, dit wil ik de rest van mijn leven blijven doen! 

 

Het allermooiste aan geboortefotografie is het vangen van emoties. Zodra je een reportage doorbladerd zijn er geen woorden meer nodig om het uit te leggen. Ik wil je met mijn foto's meenemen in een verhaal. 

 

Voor een geboortereportage kom ik altijd vrijblijvend langs om kennis te maken, dat is toch veel gezelliger als via een stukje geschreven tekst. :)

 

 

 

Volg Captured by Do
op Facebook en Instagram.

 

Captured by Do

Meeussenstraat 1 

4611BP Bergen op Zoom

 

WhatsApp / E-mail
06-25634598

info@capturedbydo.nl