de geboorte van jullie kindje

 Liefde, emotie, kracht & puur.  

 

De geboorte van je kindje is het mooiste moment van je leven, met veel liefde vertel ik jullie verhaal. 


Voordat wij samen dit avontuur aangaan en ik deze bijzondere gebeurtenis voor je/jullie mag vastleggen kom ik eerst vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek is er ruimte om mijn werk te bekijken, jullie wensen te bespreken, vragen te stellen en natuurlijk om te kijken of er een fijne klik is. 


Tijdens de geboorte ben ik vanaf 5 cm ontsluiting tot circa 2 uur na de geboorte aanwezig. Zo hebben we alle fases van de geboorte en ook de bijzondere eerste momenten na de bevalling vastgelegd. 


Vaak hoor je dat vrouwen in een eigen “bubbel” zitten tijdens de bevalling. Hierdoor krijg je soms stukjes van de bevalling niet goed mee, gelukkig ben ik daar om alle momenten vast te leggen zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Van het opvangen van de weeën, de allereerste knuffels en kusjes tot het tellen van de teentjes. Je partner en eventuele zorgverleners kunnen zich dus volledig op jou richten. Het hebben van deze waardevolle foto’s kunnen er tevens voor zorgen dat de verwerking van de bevalling voorspoediger gaat. 


Om exclusiviteit en kwaliteit te kunnen bieden neem ik 3 geboortereportages per maand aan. Tevens ben ik aangesloten bij de vereniging voor professionele geboortefotografen in Nederland. Zo ben je altijd gegarandeerd van een professionele back up fotograaf.